Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7'] [vc_separator type="transparent" position="center" up="12" down="16"]

Council Meeting

O projektu

Još od 1990. godine Council Meeting, najveći projekat u okviru ESTIEM-a, dva puta godišnje okuplja preko 250 ESTIEM-ovaca iz cele Evrope. Sastoji se iz dva dela – Generalne Skupštine na kojoj se svi delegati informišu o aktuelnim dešavanjima u organizaciji i donose važne odluke putem glasanja, i radionica i obuka na kojima se u manjim grupama radi na razvoju ESTIEM-a ili poboljšanju individualnih veština. Tokom 7 dana, participanti iz 76 različitih lokalnih grupa dobiće priliku da učestvuju u diskusijama o važnim temama, iznesu svoje mišljenje o smernicama za budućnost i na taj način doprinesu unapređenju organizacije. Pored formalne strane, druga strana projekta daje šansu participantima da se upoznaju sa novim kulturama i uživaju u lepotama grada kroz brojne dnevne i noćne aktivnosti.

Velika je čast za našu lokalnu grupu Beograd da nakon 10 godina ponovo bude domaćin ovako velikog projekta. Od 2. do 9. maja ESTIEMovci iz cele Evrope će se prošetati ulicama Beograda, obići najpoznatije delove grada i posetiti brojne znamenitosti.
Ono što je sigurno jeste to da će ovo biti jedno nezaboravno iskustvo za sve participante koji dolaze u Beograd, ali i članove naše lokalne grupe koji će dobiti priliku da se upoznaju sa drugim članovima iz cele Evrope.