Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7'] [vc_separator type="transparent" position="center" up="12" down="16"]

Case Study Show

O projektu

Case Study Show je najveći projekat organizacije ESTIEM LG Beograd, sa tradicijom dugom 17 godina i predstavlja sponu između kompanija i studenata, a učesnicima predstavlja odskočnu dasku u daljoj karijeri. 

 

Upravo je Case Study Show najveći projekat na Univerzitetu u Beogradu i svake godine ima veliki broj zadovoljnih partnera i učesnika, pa predstavlja manifestaciju po kojoj je naša lokalna grupa poznata. 

Prošle 2022. Godine  broji 264 učesnika i 16 kompanija koje su ovaj projekat podržale.

#PobediUPraksi

 

Edukacija i rešavanje studije slučaja jeste glavno, ali ne i jedino što ovaj događaj ima da ponudi.  Ovo je jedinstvena prilika za učesnike da steknu veštine i znanja koje će moći da primene, konekcije, poznanstva i prelepe uspomene.

 

 

Studentima starijih godina se, kroz intervjue i Business Case, daje mogućnost da dobiju praksu ili posao u kompanijama koje su vodeće na našem tržištu, a to je prilika koja se ne propušta!!!

medijii 1

CASE STUDY SHOW 2023

timeline

Petak, 3. mart – Prvi dan projekta rezervisan je za formalno, ali i neformalno upoznavanje učesnika sa i kompanijama. Kroz Show (Me) Business predstavnici kompanija imaju priliku da upoznaju učesnike sa svojim načinom rada i učestvuju u panel diskusiji, dok kroz Meet Up, učesnici su ti koji kroz neformalnu komunikaciju ostvarjuju prvi kontakt sa kompanijama i koriste svoju šansu da na njih ostave dobar utisak.

 

Vikend, 4. i 5. mart – Naredna dva dana predviđena su da kroz Case Academy i Business Case Academy učesnici steknu potrebna znanja i veštine za rešavanje studije slučaja.

 

Sreda i četvrtak, 8. i 9. mart Vreme da pokažu svoja znanja i veštine kroz prezentaciju rešenja studije slučaja pred predstavnicima kompanija. Case Room i Business Case su organizovani tako da svaki tim ima podjednaku mogućnost da svoje rešenje i sebe predstavi na najbolji način, osvoji nagrade, a studenti starijih godina imaju i priliku da dobiju praksu. 

 

Petak, 10. mart –  Pre formalnog zatvaranja projekta, poslednja šansa za učesnike da osvoje praksu je Speed Dating, koji podrazumeva sedmominutne intervjue sa predstavnicima vodećih kompanija. Ovi intervjui su ne samo odlična prilika da se studenti pokažu u najboljem svetlu i započnu svoju karijeru u korporativnom svetu, već i idealna šansa da vežbaju i unaprede svoje veštine.

Prijave su otvorene od 9. do 22. februara u 23:59h.  Srećno!

KOORDINATORI NA PROJEKTU

PO

Petar Ognjenović – Koordinator projekta

“Case Study Show je jedno prelepo iskustvo koje svakom od učesnika može da pruži razvoj i na profesionalnom i na ličnom nivou, što, kao neko ko je bio učesnik, mogu i da potvrdim. Verujem da veličina ovog projekta, koji iz godine u godinu raste, može uvek doneti samo divne uspomene i konekcije sa vodećim kompanijama na našim prostorima”

Anastazija Ranđelović – Koordinator za finansije

“Što se tice CSS-a, to je bio moj prvi projekat. Po mom mišljenju, on je idealna kombinacija svega što je potrebno jednoj mladoj osobi da bi napredovala. On svake godine postaje sve veći i značajniji i srećna sam što sam imala priliku i ove godine da radim na njegovom organizovanju i što smo i ove godine uspeli da pomerimo granice

Anastazija Randjelovic
Viktorija Mijailovic

Viktorija Mijailović- Koordinator za korporativne odnose

“Case Study Show je bio moj prvi projekat i doneo mi je iskustvo, znanje, nove prilike i prijatelje. Projekat koji mi je otvorio vrata korporativnog sveta. Veliko mi je zadovoljstvo što ove godine mogu da radim kao koordinator i na taj način maksimalno doprinesem tome da i ove godine bude na najvišem nivou.

Tamara Radovanović – Koordinator za logistiku

“Biti deo procesa stvaranja najvećeg projekta Beogradskog univerziteta, CSS-a, definitivno je jedno od, meni, najlepših iskustava tokom studiranja. Veličina ovog projekta nije samo u broju učesnika, već u svojoj dugogodišnjoj tradiciji, mnoštvu fantastičnih prilika koje nudi mladima, kao i inspiraciji, motivaciji i nadahnuću sa svakim korakom pri ulasku u korporativni svet i savršenoj prilici za druženje i sklapanje novih poznanstava. Zahvalna sam na neverovatnom iskustvu koje mi je rad na CSS-u pružio i ponosna što imam priliku da i ove godine organizujemo projekat na još većem nivou”

Tamara Radovanovic
Vanja Bondzic

Vanja Bondžić – Koordinator za ljudske resurse

“Prva i poslednja stanica mog ESTIEM puta je upravo CSS. Kada bih ovaj projekat opisala u tri reči, to bi definitivno bile: uspomene, iskustvo i prijateljstvo

Ivona Vlašić – Koordinator za akademske odnose

“CSS je za mene jedno predivno iskustvo koje mi je omogućilo da napredujem kako na ličnom tako i na profesionalnom planu”.

Ivona Vlasic
Katarina Lapcevic

Katarina Lapčević – Koordinator za dizajn

“Osim formalnog učenja i usvršavanja na profesionalnom nivou, CSS donosi mogućnost neformalne komunikacije, druženja i stvaranja novih prijateljstava, što upravo i jeste glavna vrednost ovog projekta i ono što ga čini jedinstvenom prilikom”.

Nikolina Konatarević – Koordinator za odnose sa javnošću

“Ovaj projekat je zaista plod velikog truda celog organizacionog tima koji broji oko 30 članova. Timovi mesecima rade na tome da Case Study Show bude projekat kome po kvalitetu nijedan ne može da parira. Izvanredna je šansa za studente svih godina i fakulteta našeg univerziteta da započnu svoju karijeru i steknu nova iskustva, da se motivišu i obogate svoje biografije”

Nikolina Konatarevic