Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7'] [vc_separator type="transparent" position="center" up="12" down="16"]

Budi Coolturan

Budi Coolturan 2021

Na ceremoniji svečanog otvaranja projekta odvešćemo vas u posetu devet muza gde ćemo vam različitim nastupima, ambijentom i atmosferom dočarati lepote Antičke Grčke. Kako je svaka od devet muza zaštitnica različite duhovne aktivnosti čoveka – umetnosti, naša želja je da svaku od devet oblasti – komediju, ples, muziku, tragediju, liriku, filozofiju, istoriju, retoriku i astronomiju verodostojno približimo.


U subotu, prvog dana projekta, imaćete priliku da prođete s nama kroz vremeplov inspiracije, čujete nešto više o pričama velikih muza i njihovih umetnika, zaljubite se u poeziju, razbijete i ponovo otkrijete teorije zavere. Slušajući iskustva iz prve ruke, shvatićete koliko put od trnja do zvezda u glumi nije nimalo lak. Za kraj, u plesnim cipelama koračaćemo u ritmu melodije i zanosnim pokretima stavićemo završnicu na prvi deo našeg projekta.

 

Tokom drugog, ujedno i poslednjeg dana projekta, uživaćete u retorici i besedništvu, filozofskim pitanjima. Upoznaćete se sa stvaralaštvom moderne muzike i spotova i za sam kraj našeg projekta, kroz mnogo smeha i pozitivne atmosfere, uživaćete slušajući vrsne komade stand up komičara. Zatvaranjem projekta označićemo kraj ovogodišnjeg Budi Coolturan, za koji verujemo da će ostati dugo upamćen.

Prijave za Budi Coolturan 2021 su otvorene!