Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7'] [vc_separator type="transparent" position="center" up="12" down="16"]

Akademija modernog menadžmenta
Prijave za Akademiju modernog menadžmenta 2021 su zatvorene.

Akademija Modernog Menadžmenta je projekat edukativnog karaktera koji od 2010. godine predstavlja sponu između studenata i najnovijih trendova iz oblasti menadžmenta i informacionih tehnologija, povezujući ih sa istaknutim predavačima, kao i predstavnicima vodećih kompanija.

 

Ovogodišnja Akademija će kao globalnu temu obrađivati Agilni menadžment, sa ciljem da među mnogobrojnim studentima izdvoji one koji rade na sebi, imaju znanja i žele da ih podignu na viši nivo.

Biće obezbeđeno međusobno umrežavanje, adekvatna edukacija, kao i validacija stečenog znanja kako bi pored naučenog uvideli svoju poziciju i nastavili da rade na svom usavršavanju.

 

Kroz Networking Cocktail (15. jul), Studiranje (16. jul), Istraživanje (17. i 18. jul) i Validaciju (18. jul) učesnici naše Akademije postaće konkurentniji na tržištu i pronaći svoje usmerenje, kao i potencijalni prostor za napredak.


Projekat će se odžati u Spaces Navigator II sa otvaranjem u Cunami Concept Event Centru.

PRIJAVI SE