Custom Pages
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7']
Portfolio
[vc_separator type='transparent' color='' thickness='' up='20' down='7'] [vc_separator type="transparent" position="center" up="12" down="16"]

Održan novogodišnji sastanak lokalne grupe

26. decembra 2021. je tradicionalno održan novogodišnji sastanak naše lokalne grupe na Fakultetu organizacionih nauka.

Novogodišnji sastanak lokalne grupe

Sastanak je počeo izlaganjima koordinatora projekata Council Meeting (Nikola Jovanović) i Case Study Show (Sofija Jovanović) koji su predstavili članove organizacionih timova i dosadašnji napredak u organizaciji projekata.

Na sastanku smo i imali priliku da se prisetimo najvažnijih trenutaka za našu organizaciju u 2021. godini. Održali smo 4 lokalna projekta (Budi Coolturan, SummerBreak, Akademija Modernog Menadžmenta i Case Study Show), dva internacionalna projekta (BrainTrainer i Europe3D), od kojih je Europe3D jedan od prvih internacionalnih projekata u ESTIEM mreži koji se održao uživo od početka pandemije COVID-19, kao i dva interna projekta (Motivacioni vikend i College). Takođe smo se prisetili i 15. rođendana naše organizacije koji smo proslavili na proleće, ali i novog Izvršnog odbora za 2021/22. godinu i 72 nova člana koje smo ove godine primili. Osvrnuli smo se i na trenutak kada smo se prijavili da organizujemo Council Meeting na proleće 2022. godine (i tu čast i dobili).

Sa novogodišnjeg sastanka članovi su kućama poneli po primerak 28. broja ESTIEM magazina koji obeležava 30 godina od osnivanja ESTIEM-a, a stariji članovi su dobili i čestitke za svoju godišnjicu članstva.

Nakon formalnog dela sastanka, prisutni članovi su podeljeni u timove koji su se takmičili rešavajući izazove i testirajući svoje znanje o ESTIEM-u i našoj lokalnoj grupi. Održana je i lutrija, prilikom koje su najsrećniji članovi dobili poklone.

Na samom kraju sastanka, svi prisutni su se podelili u grupe i bacili se na pravljenje paketića. Ukupno je napravljeno 50 paketića za decu iz Svratišta. Poklone su činili proizvodi naših godišnjih partnera Coca-Cola HBC Srbija i Jaffa Crvenka, ali i brojne stvari koje su na sastanak doneli naši članovi.

Pakovanje paketića za decu iz Svratišta

Novogodišnjim sastankom lokalne grupe zaokružen je rad u 2021. godini. Svim našim članovima, partnerima, kolegama, prijateljima, pratiocima i svima ostalima želimo srećnu i uspešnu novu godinu i božićne praznike i da u 2022. igramo na još višem nivou!